Citroën CX magazine

Afgelopen jaar heb ik veel voor de Citroën CX club mogen doen (CCNL). Ze vierden hun 25 jarig bestaan en dat hebben ze op vele manieren gedaan. Een van de feestelijkheden was dat de covers voor het ledenblad ‘La CX en route’ allemaal getekend zijn. Doorgaans zijn dat altijd foto’s geweest. Collecter-items dus!
De covers geven de verschillende seizoenen weer en elke uitgave staat er een andere CX van een van de leden erop. Voor mij was de uitdaging vooral om elke cover weer heel anders te maken en de leden zo te verrassen. Het jubileumjaar is nu voorbij en Citroën heb ik inmiddels ingeruild voor Volvo. La CX gegroet dus! Het was een mooi jaar!
Ik heb alle covers nog eens op een rijtje gezet. Welke daarvan is jouw favoriet? Mocht je een of meer van deze covers willen hebben, stuur me dan een e-mailtje!